fbpx

Kwaliteitslabel

 • Aantal freelancers & VA's stijgt

  Het aantal Freelancers en Virtual Assistants stijgt jaarlijks fenomenaal. Dat kunnen we alleen maar toejuichen.

  Het is een van de doelstellingen van de BFFVA om de kwaliteit van deze professionals in de verf te zetten. Op die manier helpen we niet alleen freelancers bij het verspreiden van hun kwaliteitsimago, maar ook opdrachtgevers op zoek naar experts in een bepaald vakgebied.

  Precies daarom vragen we elk lid van de BFFVA vooraf één of meer kwalitatieve klantenreferenties op te geven. Met deze referenties bouwen freelancers ook mee aan de goede naam van de BFFVA en van de hele freelance-sector!

 • Nog niet veel ervaring? Ook dan kan je lid worden!

  De BFFVA heeft 2 types leden.

  ‘Toetredend lid’ word je als freelancer wanneer je kwalitatieve referentie(s) kan voorleggen die getuigen van beroepsbekwaamheid.

  Ben je nog niet voldoende lang bezig of beschik je nog niet over voldoende referenties? Dan kan je ‘geassocieerd lid’ worden. Later kan je dan nog steeds doorgroeien naar een toetredend lidmaatschap.

 • Onderscheid je van je concurrenten

  Als toetredend lid krijg je als freelancer een BFFVA kwaliteitslabel toegewezen dat je mag gebruiken in je communicatie. Dit label onderscheidt jou van je concurrenten. Geassocieerde leden begeleiden we graag  om ook zo snel mogelijk te voldoen aan alle toetredingsvoorwaarden.

Overtuigd van de voordelen?

Wil je graag meer informatie?

Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je met veel plezier!