Volg opleidingen met korting

VA Academy helpt (startende) Virtuele Assistenten die, vanuit de passie voor hun vak, zelfstandige ondernemers ondersteunen met hun expertise.

Alison Stessens deelt haar +23 jaar expertise via (online) opleidingen, coaching en persoonlijke begeleiding. Zo onderscheid jij je als VA in de steeds groeiende markt van Virtueel Assistenten.

Als lid van de BFFVA vzw geniet je een korting van 20% op alle opleidingen die VA Academy organiseert. Wens je in te schrijven voor een opleiding? Stuur een mailtje naar secretariaat@bffva.be. Zodra je jouw persoonlijke kortingscode hebt ontvangen, kan je  je aanmelden bij de VA Academy.

Waarom kiezen voor VA Academy?

Jij als expert

Ondernemers die kiezen om met een VA samen te werken, rekenen op expertise. Ze verwachten dat jij als VA de ‘lead’ neemt, jouw expertise inzet. In de VA Academy spelen we daarop in.

Succes gegarandeerd!

Als je toepast wat je leert tijdens je opleiding aan de VA Academy, word je gegarandeerd een succesvolle VA!

Win tijd én geld!

Opstarten als zelfstandige is helemaal niet zo moeilijk. Maar succesvol starten, daarvoor heb je wel een aantal inzichten nodig.

Stappenplan naar succes

Alison heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Ze kent als geen ander de valkuilen, de noden en de behoeften van (startende) VA’s. Daar speelt de VA Academy op in.

Vanuit haar ervaring deelt ze alle geheimen van het vak. Zo hoef jij het warme water niet opnieuw uit te vinden. En win je tijd én geld.

Praktisch gericht

In de VA Academy krijg je geen theoretische modellen maar wel praktische tips. Daarmee kan je na de opleiding meteen in de praktijk aan de slag.

Om te genieten van uw voordeel als lid, log eerst in.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je met veel plezier!

Scroll naar top