Freelancen in tijden van het Corona virus

Het wordt steeds duidelijker dat (de maatregelen rond) het Corona virus zware gevolgen zal hebben voor onze economie. Events worden afgelast, café's, restaurants en bepaalde winkels moeten tijdelijk de deuren sluiten... Dat zijn slechts de zichtbare gevolgen.

Er zijn ook minder zichtbare slachtoffers: o.a. zij die een ondersteunende functie bieden aan de getroffen bedrijven. Vaak zijn dat freelancers of Virtual Assistants.

Samen sterk!

BFFVA vzw is een vereniging voor en door freelancers & VA's. Vooral in moeilijke tijden als deze, is het belangrijk om elkaar maximaal te helpen en ondersteunen. En dat willen wij als organisatie doen!

Om te weten waar jullie precies nood aan hebben, hebben we een enquête opgesteld. Op basis van die resultaten zullen wij er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om op die noden in te spelen.

Solidariteit

We rekenen op een grote solidariteit onder de freelancers & VA's.

Dus: heb je een gouden tip? Of een schitterend idee? Laat het ons weten via secretariaat@bffva.be. Wij delen dit dan via onze kanalen met alle collega's.

Tracht -ondanks alles- toch de rust te bewaren. Gebruik deze vrijgekomen tijd om je eigen administratie op punt te stellen, je marketingplan bij te werken... of om gewoon om even niets te doen. Op die manier ben je perfect voorbereid op de drukke periode, die er ongetwijfeld daarna aan komt.

Klik HIER om deel te nemen aan de enquête.

Scroll naar top