2020 hét lanceringsjaar van BFFVA vzw

Elke dag kunnen doen wat je graag doet. Wie zou dat niet willen?

Als Freelancer of Virtual Assistant heb je de vrijheid om dit te doen! Je kiest welke taken je wel of niet doet, voor welke klanten je wel of niet werkt...

Toch hebben ook freelancers & VA’s hun uitdagingen. En net daarop wil de BFFVA een antwoord bieden.

BFFVA voor en door freelancers & VA’s

Belgian Federation of Freelancers & Virtual Assistants vzw is een exclusieve beroepsvereniging voor en door Freelancers & VA’s. En dat willen we in 2020 verder vormgeven.

Een vereniging leeft pas wanneer leden heel actief hun steentje bijdragen, hetzij door deel uit te maken van (de nog op te richten) werkgroepen of commissies. Hetzij door actief aanwezig te zijn op ons online platform (door andere leden tips te geven, je ervaringen te delen…) en uiteraard ook aanwezig te zijn op onze offline events.

Heb je ideeën of suggesties? Wil je je engageren om de vereniging mee verder uit te bouwen? Laat het ons dan zeker weten! Stuur even een mailtje naar secretariaat@bffva.be en stel je kandidaat. We houden je dan verder op de hoogte.

Verdien je lidgeld dubbel en dik terug!

Tal van partners van BFFVA bieden (commerciële) voordelen exclusief voor onze leden. Om zeker te zijn dat je het maximum uit je lidmaatschap haalt, check best nog even onze partnerpagina.

Ontvang € 50,00 per aangebracht lid

Hoewel het ledenaantal al mooi aantikt, is het toch heel erg belangrijk dat we met z'n allen het nieuws verspreiden over het bestaan van BFFVA. 

Elk lid dat een nieuw lid aanbrengt, krijgt € 50,00 cashback op zijn volgend lidmaatschap (op voorwaarde dat het lid wordt toegelaten uiteraard).

Laat ons weten via secretariaat@bffva.be aan wie je BFFVA hebt aanbevolen. Wij houden dan het overzicht voor jou bij.

Verder wens ik jullie een fantastisch & succesvol 2020 en ik hoop jullie te zien op het lanceringsevent op donderdag 19 maart!

Enthousiaste groetjes,

Alison Stessens
Voorzitster BFFVA vzw

Scroll naar top