Niet alleen de terrassen zijn weer open!

Langzaam maar zeker keren we terug naar een ‘normaler’ leven. Steeds meer zaken zijn weer mogelijk. En dat schept toch weer perspectief, zo ook voor de werking van BFFVA.

Kabbelend jaar

Voor ons voelt het afgelopen jaar als een kabbelend beekje. De activiteiten van de beroepsvereniging waren nog maar net gestart, of we kwamen al in het oog van de storm terecht. Focus werd quasi meteen afgeleid naar crisismanagement: lobbyen voor subsidies, handvaten om weer klanten te vinden in tijden van Corona, enzovoort.

De geplande activiteiten (zoals het lanceringsevent) vielen allemaal in het water. Alles moest online georganiseerd worden, net op het moment dat het leven van mensen zich voornamelijk online afspeelde. Dat was een beetje van het goede teveel.

Vanaf nu alleen maar knallen!

Eén van onze belangrijkste pijlers bij BFFVA is: opleidingen. Het is ook daar dat we ons achter de schermen de afgelopen maanden heel erg mee hebben beziggehouden. Het vinden van een kwalitatieve opleidingspartner die ons in al onze noden en behoeften kan voorzien, was niet gemakkelijk. Na veel wikken en wegen, hebben we onze keuze gemaakt. Dus zijn we meteen concreet aan het plannen geslagen.

NXT-PRO als opleidingspartner

NXT-PRO zet in op verschillende leervormen (online leerplatform, open opleidingen, maatopleidingen). Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring in het organiseren van doelgerichte innovatieve opleidingen, specifiek voor ondernemers. Freelancers & VA’s zijn toch nog nét iets anders t.o.v. de doorsnee ondernemer. Het is net daarom dat we een reeks opleidingen volledig op maat (in co-creatie tussen NXT-PRO & BFFVA) worden uitgewerkt.

Experts in het vak

Naast NXT-PRO zullen we nog met een aantal andere externe partners opleidingen aanbieden. Denk maar aan Teamleader, Canva, prijszetting voor freelancers & VA’s…  Allemaal interessante onderwerpen, 100% op maat van de freelancer & VA.

Online en offline

Uit een recent uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat heel wat mensen fan zijn geworden van het online leren, doch afhankelijk van het onderwerp. In ons programma vind je dan ook een mix van online en offline trainingen. Zo vindt ook daar ieder wat wils.

We kijken de toekomst héél erg hoopvol tegemoet! Eigenlijk begint het nu pas écht voor BFFVA. Ben je nog geen lid? Breng daar dan snel verandering in!

Klik HIER voor het overzicht van onze opleidingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top