Freelancer en nog geen lid van de beroepsfederatie? Je weet écht niet wat je mist!

Het freelancen zit, onder meer ook dankzij jou, stevig in de lift. Steeds meer bedrijven kiezen voor outsourcing van specifieke taken. Daardoor kan jij van waar je maar wil werken en je focussen op wat je graag doet en goed kan. Zonder stress, vrij van alle fileleed! Toch zorgt deze ‘new way of work’ ook voor heel wat onzekerheden.

Pieker jij ook wel eens over dit soort vragen:

 • ‘Hoe geraak ik aan klanten?’ 
 • ‘Wat als iemand niet betaalt?’
 • ‘Welke digitale tools vereenvoudigen mijn werk?’
 • ‘Hoe zet ik sociale media optimaal in?’
 • ‘Hoe geniet ik fiscaal meer voordeel ?
 • ‘Ben ik optimaal verzekerd?’

Wie in loondienst werkt, heeft een bedrijf achter zich dat dit allemaal voor jou regelt. Of collega’s die je tips geven als je vastzit. Als freelancer daarentegen ben je zélf voor alles verantwoordelijk. Toch betekent dat niet dat je er alleen voor staat! Je kan nu immers lid worden van de BFFVA vzw, een exclusieve beroepsvereniging die de Freelancers & Virtual Assistants verenigt, hun belangen verdedigt én haar leden tal van voordelen biedt…

Samen sterk, van op jouw eilandje

De ‘Belgian Federation of Freelancers & Virtual Assistants’, zoals de vzw voluit heet, wil freelancers & VA’s in één klik met elkaar ‘verbinden’. Om van elkaar te leren, naar elkaar door te verwijzen, samen te werken en je netwerk uit te breiden… Als effectief lid krijg je een kwaliteitslabel, waardoor je automatisch wordt getipt bij opdrachtgevers. Op www.BFFVA.be ontdek je alle voorwaarden om toe te treden. Ook kan je op regelmatige basis deelnemen aan boeiende infosessies, bijscholingen, masterminds, vergaderingen… Zo ben je professioneel optimaal omringd om het beste van jezelf te geven, vanop je eigen ‘eilandje’.

Exclusieve voordelen

BFFVA vzw wordt ondersteund door zorgvuldig geselecteerde partners die jou een professionele meerwaarde en exclusieve voordelen geven. Onder meer kortingen tot 100% op o.a. online licenties…

10 redenen om meteen lid te worden

 1. Je maakt je als professional kenbaar aan een grote doelgroep
 2. Je onderscheidt je op de markt met een sterk kwaliteitslabel
 3. Je ontmoet en contacteert collega’s van op je eigen eilandje
 4. Je vindt de geknipte teamgenoten om samen een project uit te werken
 5. Je doet kennis en inzicht op in je vakgebied
 6. Je leert van experten in diverse domeinen
 7. Je ontdekt tools om nog efficiënter te werken
 8. Je volgt de trends in de freelancewereld op de voet
 9. Je geniet exclusieve kortingen  
 10. Je krijgt tips en kansen om je verdienmodel nog verder uit te breiden

1 reactie op “Freelancer en nog geen lid van de beroepsfederatie? Je weet écht niet wat je mist!”

 1. Dominique Holub

  Deze week heb ik me lid gemaakt van BFFVA omdat ik vooruit wil. Ik wil mijn netwerk verder uitbreiden. Ik wil van potentiële klanten evolueren naar meer ideale klanten. Ik vertrouw er op dat door deel uit te maken van deze groep, er meer opportuniteiten komen voor mij om mijn talenten en vaardigheden te gebruiken en te tonen. Om met like-minded samen te komen en te werken. Om elkaar ook te steunen en te helpen binnen de groep, dus ook een sociaal netwerk. Ben benieuwd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top