Workshop: Teamleader Focus expert training mét follow-up traject

Workshop: Teamleader Focus expert training mét follow-up traject

Videotutorials voor het gebruik van Teamleader Focus kan je overal vinden. Daarom dat tijdens deze opleiding heel specifieke cases aan bod komen. Deze training omvat een voortraject, een halve dag intense training & een persoonlijk natraject.

Omwille van de intensiteit van de opleiding én de persoonlijke aanpak, worden er maximum 6 deelnemers toegelaten.

Voor wie?

Freelancers & Virtual Assistants die Teamleader Focus gebruiken. Dit kunnen zowel actieve gebruikers als demogebruikers van Teamleader Focus zijn.

Voorkennis is niet nodig – met dank aan de intuïtieve Teamleader Focus interface – al zullen we in de training aan de slag gaan met concrete (voorbeeld)cases. Het aanbrengen van eigen cases kan de impact van de training en de betrokkenheid van de deelnemers vanzelfsprekend verhogen. Er zal naar eigen cases gepolst worden aan de hand van een intakeformulier. Cases die niet in de plenaire sessie aan bod komen, worden opgenomen tijdens het individueel leermoment.

Wat mag je verwachten?

De doelstelling van deze training is deelnemers inzicht te geven in de meest gebruikte Teamleader Focus functionaliteiten, voor eigen gebruik of voor gebruik in functie van hun opdracht als freelancer of Virtual Assistant.

De inhoud van de training wordt deels afgestemd op de verwachtingen en achtergrond van de deelnemers en kan/zal ingaan op o.a. segmenten, instellingen, templates, import/export van bestanden, integraties, facturatie en projecten.

De deelnemers worden uitgenodigd een laptop mee te brengen naar de training.

Natraject: hoe en wat?

Het natraject omvat een individueel online Teamleader Focus leermoment van (ongeveer) 60 minuten, inclusief voorbereiding en nazorg. Tijdens de sessie kunnen specifieke vragen van de deelnemer aan bod komen.

De sessie is te plannen in overleg en volgens beschikbaarheid in de 3 weken na de training.

Praktisch

Trainer:

Evelyn Elaut, certified partner van Teamleader Focus.

Prijs:

Leden: € 375,00
Niet-leden: € 450,00

 


Schrijf je NU in:

Middels dit formulier kan je je inschrijven voor workshops, georganiseerd door BFFVA.

Stap 1 van 2

  • Je persoonsgegevens

    Indien je nog geen lid bent en toch wil genieten van de ledenkorting. Dien dan meteen ook je lidmaatschapsverzoek in. Dan wordt de ledenkorting meteen verrekend.
  • Indien lid, gelieve hier je lidnummer in te vullen. Heb je het niet meteen voorhanden, zoeken we het wel op voor jou.
  • Je bedrijfsgegevens

    Enkel in te vullen wanneer je GEEN lid bent van BFFVA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top