BFFVA vzw speelt in op de steeds groeiende markt van Freelancers & Virtual Assistants

Het aantal Freelancers en Virtual Assistants (VA’s) stijgt jaarlijks fenomenaal. Dat kunnen we alleen maar toejuichen. Hierdoor drong de noodzaak voor een beroepsfederatie voor deze sector zich steeds meer op.

Missie

De Belgian Federation of Freelancers & Virtual Assistants vzw (kortweg BFFVA) heeft als missie om freelancers & VA’s met elkaar te verbinden en hun belangen te verdedigen. We doen dit o.a. door onze leden te informeren, bij te scholen, inspraak te geven in de vereniging.

Daarnaast willen we met BFFVA ondernemers bewust(er) maken van de voordelen van het samenwerken met een freelancer/VA.

Voor- en door leden

BFFVA vzw is bestemd voor elke Freelancer en Virtual Assistant die een ondersteunende rol biedt aan ondernemers. Dit kan o.a. gaan om administratieve profielen, vertalers, copywriters, grafisch ontwerpers, marketeers, developers, IT-ers, consultants, HR,… te veel om op te noemen!

Kwaliteitslabel

Door de laagdrempeligheid en dus de veelheid aan (startende) freelancers en VA’s is helaas de kwaliteit van deze professionals niet altijd wat ze zou moeten zijn. Wat de goede naam van onze sector dan weer in het gedrang brengt…

Met BFFVA willen wij het kaf van het koren scheiden. Leden moeten aan de toelatingsvoorwaarden voldoen, willen ze kunnen aansluiten bij de vereniging en dus in aanmerking komen voor een kwaliteitslabel. Het hebben van dat label onderscheidt hen van de concurrentie.

Community

Heel wat freelancers & VA’s hebben behoefte aan ‘contact’ met gelijkgestemden. Iemand waarmee ze van gedachten kunnen wisselen, kunnen van leren, of gewoon ‘een babbeltje doen’. BFFVA speelt in op deze behoefte door de online en offline community.

Online kunnen leden heel makkelijk contact zoeken met elkaar. Daarnaast organiseren we heel regelmatig offline infosessies, vergaderingen, mastermind bijeenkomsten,…

Bijscholingen en infosessies

Freelancers & VA’s hebben ook behoefte aan informatie over de sector. Wil men up-to-date blijven, moet er ook geregeld bijgeschoold worden. BFFVA zorgt voor deze noodzakelijke informatie en voor bijscholingen.

Exclusieve voordelen van partners

BFFVA heeft zorgvuldig een aantal partners uitgezocht die elk op hun manier een voordeel bieden aan onze leden. De meeste van onze partners bieden ook een zeer interessante commerciële korting aan. Die kan gaan van 10 tot 100% korting op o.a. licenties. Door de grote, exclusieve kortingen heb je al snel je lidgeld dubbel en dik terugverdiend.

Uit de startblokken

Hoewel de vzw al enkele maanden opgericht is, schiet ze nu pas echt uit de startblokken. Freelancers of VA’s betalen een jaarlijkse bijdrage. Zij die vóór 01 december 2019 lid worden, loopt het lidmaatschap tot 31/12/2020. Brengt men een collega freelancer of VA aan die ook lid wordt van BFFVA, krijgt men er extra € 50,00 cashback op zijn lidmaatschap bovenop. We willen op die manier de Federatie meteen body geven.

Meer informatie vind je op www.bffva.be. Heb je een specifieke vraag of wil je graag lid worden? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@bffva.be. We helpen je met veel plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top