freelancers en Virtual Assistants gezocht

Gezocht: freelancers & VA’s die de vzw mee vorm willen geven

Oprichting

BFFVA vzw werd opgericht omdat er een zeer sterke behoefte was aan een vereniging voor freelancers & Virtual Assistants. Dit om zich te verbinden met elkaar, samen te werken, te leren van elkaar, sectorspecifieke informatie te krijgen… Door de sterke groei van het aantal freelancers & VA’s werd de noodzaak van zo’n vereniging alleen maar groter.

Voor de oprichting werd er een grootschalig marktonderzoek gedaan. Hieruit kwamen een aantal verwachtingen en behoeften zeer sterk naar voor. Middels deze vzw is er een officiële structuur om dit verder vorm te geven.

Uitbouw

BFFVA is een vereniging vóór en dóór freelancers & VA’s. Dat wil dus zeggen dat we freelancers & VA’s  nodig hebben om het succes van deze organisatie te garanderen.

Ik ben dan wel de oprichtster van deze vereniging, maar ik ben vooral een ‘verbinder’. Het is ook vanuit die missie dat de vzw in het leven werd geroepen. Daarom doe ik een zeer warme oproep een freelancers en Virtual Assistants om deze vereniging samen verder vorm te geven.

Wie zoeken we?

Ben je freelancer of VA? Ben je starter of een ervaren rot in het vak? Het maakt niet uit! Iedereen kan bijdragen vanuit zijn ervaring. Op die manier kunnen we zowel de behoeften invullen van ervaren mensen, als van de starters.

Wat verwachten we van jou?

Uiteraard dat je lid bent van de federatie, maar verder hebben vooral je enthousiasme en drive nodig  om onze sector te voorzien van een vereniging waarop men kan terugvallen.

Heb je interesse? Stuur even een mailtje naar secretariaat@bffva.be en we nemen snel contact met je op!

Enthousiaste groeten,
Alison Stessens

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top