BFFVA organiseert opleidingen op maat van Freelancers & Virtual Assistants

In april peilden we bij enkele honderden freelancers en Virtual Assistants naar hun ‘honger’ naar opleidingen. Dat er interesse was, hadden we wel verwacht, maar dat de behoefte zo groot was, daar schrokken we zelf ook van.

Overvloed aan opleidingen, maar toch…

Je kan de straten plaveien met opleidingsinstituten, doch – zo blijkt uit de enquête – waren er toch heel wat factoren die ervoor zorgden dat de goesting om een opleiding te volgen soms over was.

Redenen die vaak werden aangegeven zijn:

  • de opleidingen zijn vaak te duur
  • de kwaliteit is ondermaats
  • er zijn bijna geen opleidingen op maat van de freelancer & VA’s

BFFVA zorgt voor maatwerk

Met die bezorgdheden in het achterhoofd zijn we op zoek gegaan naar een partner die wél kwaliteit levert, betaalbaar is & op maat van doelgroep van BFFVA werkt. En die hebben we gevonden in NXT-PRO. In co-creatie met hen gaan we een mooi opleidingsaanbod uitwerken.

Open & gesloten, online & offline

Een opleiding ‘Instagram voor gevorderden’ vraagt minder maatwerk dan bijvoorbeeld ‘Hoe verkoop ik mezelf?’. Daarom hebben we een specifieke keuze gemaakt uit het aanbod van NXT-PRO die volledig op maat zullen worden uitgewerkt en enkel toegankelijk zullen zijn voor freelancers & VA’s.

Uit de enquête is ook gebleken dat er interesse is in zowel online als offline trainingen, afhankelijk van het onderwerp. Sommige thema’s zijn perfect online te organiseren, andere onderwerpen vragen veel interactie en kunnen daarom beter offline georganiseerd worden. Ook daar hebben we een mooi evenwicht in gezocht.

Online leerplatform

Blended learning neemt ook steeds een groter aandeel in binnen de opleidingssector. We spelen met BFFVA hier ook op in.

Een online leerplatform met meer dan 90 opleiding, goed voor 220+ opleidingsuren. Elke module is opgebouwd uit 5 modules en steeds een combinatie van tekst, video, cases & oefeningen. Zo heb je 24/7 toegang tot je eigen kennisplatform.

Meer informatie vind je HIER.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top